Natuurlijk bij Sanne

Welkom bij Natuurlijk bij Sanne, de shop voor handgemaakte cadeauartikelen. Ik maak zelf pittenzakken, sensorybags, pipbags, speelrijst en senorybottles. Maar daarnaast zijn ook speciale verzoekjes welkom zoals bijvoorbeeld upcyclen van stof, rol-etui of verkleedcapes.

Treasure box

Ik ontwerp en maak hoogwaardige producten, waarvan ik hoop dat ze mensen blij maken. Hier vind je handgemaakte, fijne houten producten die met liefde en oog voor detail gemaakt zijn.

RAM huidenhandel

RAM huidenhandel en artikelen, kunst. We verkopen warme wollige wintervachten. pantoffels, handschoenen en wanten enzo…

Oloide.nl

Oloide.nl heeft Oloides in verschillende maten en houtsoorten. Ze worden geleverd in een passend rode geschenk-verpakking. Een bijzonder geschenk om te geven. Op de website van Oloide.nl is een film te zien over de ontdekking van de Oloide vorm. De Oloides worden gemaakt door Martin van der Meulen en zijn te bestellen via de webshop of telefonisch. Het is ook mogelijk om langs te komen in de popup-store. Op de website staat waar en wanneer er een popup-store is.

Het noeste leven

Het Noeste Leven staat voor handgemaakte houten producten, zoals lepels, kommen, potjes en schalen. Alles wordt op historische wijze vervaardigd uit vers hout, puur op spierkracht, lokaal, met aandacht vanuit het ambacht.

Houtmotief

Houtmotief is een klein atelier voor bijzondere opdrachten, workshops oloide maken in hout, en verkoop van eigen ontwerp. Nerf, schors, schimmel en natuurlijke vorm zijn vaak leidend bij de projecten. Kleine presentjes vanaf enkele euro’s tot groter werk. Jaartafelmateriaal.

Nooni en Neik

Hier vind je de sprookjesachtige producten van Nooni en Neik. Zo vind je er kabouters, viltsculpturen en kabouterhuisjes van Nooni Design en de sfeervolle zoutsteenlichtjes en lampen, seizoenstafel figuren en prachtige sieraden van Neik.