Marina Elisa

Bij Marina Elisa kun je terecht voor bijzonder illustratiewerk. Zoals persoonlijk ontworpen gelegenheidskaarten, seizoenskaarten, schilderijen, droogbloemschilderijen en verschillende droogbloemproducten.

Troost en geluk

Gepersonaliseerde altaars en Troost & Geluks geschenken. Bijzondere second life producten om je altaar in te richten.

Kapitein Kalk

Bij Kapitein Kalk kun je terecht voor bordtekeningen en andere illustraties gericht op de seizoenen en jaarfeesten die zich door het jaar heen aandienen. Vrij werk, kaarten & prints en illustraties in opdracht. Haal de jaarfeesten en seizoenen in huis!

Het Wolfeetje

Het Wol Feetje maakt bezielde producten van unieke wollen schilderijtjes. Schoonheid zit voor ons in aandacht en detail. Wij willen stil staan bij de bijzondere en waardevolle momenten in het leven en deze vieren! We hopen dat de warmte en liefde die wij in ons werk stoppen voelbaar is voor jou.

Esmée September

Bij Esmée vind je vrolijk illustratiewerk. Kaarten en prints, die ook erg leuk staan op de seizoenstafel. Maar je vindt er ook een aantal andere dingen zoals bijvoorbeeld sfeervolle lichtjes, een setje voor blijen bijen waar je biologische zaadjes bij krijgt en de nieuwste toevoeging in de collectie, een handbeschilderde houten kabouter speldje. Alles wordt altijd met heel veel liefde en aandacht ingepakt en verstuurd!

Ginger Fairy

In de webshop van Ginger Fairy vind je bewuste & natuurlijke producten voor groot & klein, maar ook producten voor het bewust leven met de jaarfeesten en de seizoenen. Kijk eens rond in de webshop of kom gezellig eens langs in de showroom.

De Beeldernis

Bij Ingeborg van de Beeldernis kun je terecht voor o.a. Natuurcoachkaarten, ansichtkaarten en geboortemandala’s. De natuurcoachkaarten kunnen gebruikt worden als je inzicht wilt in je eigen ontwikkeling, maar ook ingezet worden door leerkrachten en coaches.

Anna’s atelier

Bij Anna’s Atelier kun je terecht voor bijzonder illustratiewerk. Zoals persoonlijk ontworpen geboortekaartjes, een uitgebreide collectie ritmekaarten, sfeervolle pedagogische producten, schilderijen, wenskaarten en nog veel meer!

Eentje van Margo

EentjevanMargo maakt met veel liefde en aandacht illustraties, naaldvilt creaties en houten accessoires.In iedere creatie van EentjevanMargo zit een beetje liefde. Hiermee wordt de wereld steeds een beetje mooier.

Paul Vens – muziek en boeken

De liefde voor de natuur en alles wat leeft komt tot uitdrukking in Paul’s werk, zijn muziek en boeken. Nieuw is zijn boek “De Kastanjeboom Verhalen” en de CD “De Kastanjeboom Liederen”

VOLOP dierenkracht kaarten en verhalen

VOLOP praktijk voor remedial teaching, huiswerkbegeleiding en dierenkracht kaarten en verhalen. De dierenkracht kaarten in combinatie met de verhalen geven kinderen (en volwassenen) meer inzicht in onderwerpen als gevoelens, gedachten, aandacht, overprikkeling, zelfvertrouwen, kwaliteiten en nog veel meer. Zowel in een Nederlandse als Engelse versie verkrijgbaar.

Heidi Hillebrand

Intuïtief geïllustreerde kaarten verbonden met verschillende seizoenen en belevingsthema’s zoals moed, liefde, vriendschap, licht (in de duisternis), kleurkracht en zachtheid.Daarnaast de heerlijke verhalenbundel ‘Stef & Lotje vieren de jaarfeesten’ geschreven door Tessie Strijdonk en geïllustreerd door Heidi Hillebrand.

Kleine duimpjes

Dé webshop voor natuurlijk ouderschap! Bij ons vindt je alles voor het jonge gezin.

Kleur en zijde

Zachte omhullende zijden mutsjes en petjes, kunstzinnig handgeschilderde zijden sjaals, openend speelgoed, alles met liefde en aandacht gemaakt: dat is Kleur & Zijde!

De grote wolf

De Grote Wolf is dé houten speelgoed winkel van Eindhoven. De winkel heeft een uitgebreid en wisselend assortiment met duurzaam houten kwaliteitsspeelgoed, knutselmateriaal, prentenboeken, prachtige geïllustreerde ansichtkaarten en handgemaakte producten van lokale ondernemers. Omdat wij vinden dat houten speelgoed een tweede speelleven verdient staat in de winkel een groot aanbod tweedehands en gerepareerd houten speelgoed.