Puzzlerootz

Handgezaagde puzzels voor o.a. kinderen volgens familietraditie gemaakt. Elk stukje bij deze puzzel heeft een andere vorm. Je zoekt dus niet alleen op kleur, de vorm speelt ook een belangrijke rol. Beide hersenhelften gaan hierbij samenwerken, waardoor je weer echt gaat puzzelen.

Vossebos

Bij Vossebos vind je duurzame seizoenstafel producten, speelgoed en (verkleed)kleding. Alle producten worden met veel liefde hand gemaakt. Er zijn het jaar rond shopupdates bij (jaar)feesten en seizoenen. Het aanbod is dus steeds wisselend, verrassend en uniek.

Regenboogschaap

Regenboogschaap is het duurzame antroposische warenhuis en showroom in Ede. Wij verkopen wollen- zijden, alpaca en katoenen kleding, hobbymaterialen, speelgoed, boeken en nog veel meer.

Knuffelpopje

De plek voor handgemaakte poppen en knuffels van natuurlijke materialen die geheel naar wens gemaakt kunnen worden. Van kleine kraamkadootjes tot grote poppen. Ook kun je bij ’t Knuffelpopje diverse workshops en cursussen volgen.

De tekendoos

Wij van de Tekendoos maken mooie krijt- en potloodrollen welke op veel vrije scholen gebruikt worden. Daarnaast leveren wij de betere tekenmaterialen zoals de Lyra Rembrandt. Kleurreuzen en de Stockmar verf en bijenwasblokjes.

AW ecoprint en viltwerk

Ik verkoop natuurlijk geverfde eco print shawls, zowel zijde als wol. Kijk voor mooie kado’s op mijn website.

Kabata

Onder mijn label Kabata. Tactile Treasures. maak ik unieke duurzame cadeau’s en decoraties van natuurlijke en ‘pre-loved’ materialen. Vrije school onderwijs van mijn kinderen biedt er veel inspiratie voor.

Zazivi Viltcreaties

Zazivi Viltcreaties maakt wolvilten figuren voor elk seizoen en jaarfeest op de seizoenstafel. Daarnaast maken we windlichten, traktaties en houten speelhuisjes.

Het schaap met houten poten

Marianne maakt o.a. (verjaardags)kroontjes & mini speelkleden van wol en houten plankjes voor kaart, kaars en ander moois!

Houtspel

Al meer dan 10 jaar is Houtspel hét adres voor duurzaam houten speelgoed en houten knutselmaterialen waar je gewoon blij van wordt! Met de hand vervaardigd en gekleurd, origineel van vorm en uitstekend van kwaliteit zijn onze speerpunten.

Atelier de MarLijn

Ik ontwerp en verkoop viltpakketten en patroonbladen. Ook maak ik kant en klare seizoenstaferelen, poppen, knuffels en meer.

Mooivilt

MooiVilt levert balletjes, zelfmaakpakketten, lappen en kant en klare producten aan winkels/scholen en consumenten. Alles uitsluitend met de hand gemaakt en vervaardigd van 100% wol in Fairtrade ateliers in Nepal.

Ginger Fairy

In de webshop van Ginger Fairy vind je bewuste & natuurlijke producten voor groot & klein, maar ook producten voor het bewust leven met de jaarfeesten en de seizoenen. Kijk eens rond in de webshop of kom gezellig eens langs in de showroom.

Fantastic gifts shop

Fantastic Gifts Shop biedt u Woolart: handgemaakte seizoentafelfiguren & wandkleden van 100% sprookjeswol! Toys: (houten) speelgoed, (ECO) knuffels, prentenboeken, sleutelhangers en nog veel meer leuke cadeautjes! Gifts: trendy cadeaus voor jong & oud. Van duurzame bamboe bekers, shoppers, magnetische boekenleggers tot handige gadgets!

Kleine duimpjes

Dé webshop voor natuurlijk ouderschap! Bij ons vindt je alles voor het jonge gezin.