Puzzlerootz

Handgezaagde puzzels voor o.a. kinderen volgens familietraditie gemaakt. Elk stukje bij deze puzzel heeft een andere vorm. Je zoekt dus niet alleen op kleur, de vorm speelt ook een belangrijke rol. Beide hersenhelften gaan hierbij samenwerken, waardoor je weer echt gaat puzzelen.

Evelyn’s Poppen

Het maken van antroposofische poppen, seizoentafelfiguren, nat- en naaldvilten zijn mijn passie. U kunt bij mij terecht voor kant en klare poppen/figuren en voor workshops.

Q art – vilt

Bij Q-art kun je terecht voor o.a. materialen om mee te vilten, wol wikkelen, prikken en spinnen. We verkopen nog veel meer maar o.a. zijde stoffen, zijde shawls, creatief handwerk van vilt en edelstenen.

Houtspel

Al meer dan 10 jaar is Houtspel hét adres voor duurzaam houten speelgoed en houten knutselmaterialen waar je gewoon blij van wordt! Met de hand vervaardigd en gekleurd, origineel van vorm en uitstekend van kwaliteit zijn onze speerpunten.

Atelier de MarLijn

Ik ontwerp en verkoop viltpakketten en patroonbladen. Ook maak ik kant en klare seizoenstaferelen, poppen, knuffels en meer.

Mooivilt

MooiVilt levert balletjes, zelfmaakpakketten, lappen en kant en klare producten aan winkels/scholen en consumenten. Alles uitsluitend met de hand gemaakt en vervaardigd van 100% wol in Fairtrade ateliers in Nepal.

Ginger Fairy

In de webshop van Ginger Fairy vind je bewuste & natuurlijke producten voor groot & klein, maar ook producten voor het bewust leven met de jaarfeesten en de seizoenen. Kijk eens rond in de webshop of kom gezellig eens langs in de showroom.

Eentje van Margo

EentjevanMargo maakt met veel liefde en aandacht illustraties, naaldvilt creaties en houten accessoires.In iedere creatie van EentjevanMargo zit een beetje liefde. Hiermee wordt de wereld steeds een beetje mooier.

Kleine duimpjes

Dé webshop voor natuurlijk ouderschap! Bij ons vindt je alles voor het jonge gezin.

Kleur en zijde

Zachte omhullende zijden mutsjes en petjes, kunstzinnig handgeschilderde zijden sjaals, openend speelgoed, alles met liefde en aandacht gemaakt: dat is Kleur & Zijde!

RAM huidenhandel

RAM huidenhandel en artikelen, kunst. We verkopen warme wollige wintervachten. pantoffels, handschoenen en wanten enzo…

Vrouwtje prik

VrouwtjePrik maakt items voor op de seizoenstafel en voor in de jaarring. Ze vind een inclusieve samenleving belangrijk en dat zie je terug in haar werk

Groener groeien

Als fotograaf en vrijeschooljuf bevind ik me dagelijks middenin de schoonheid van het vrijeschoolonderwijs. Ik vertaalde deze beelden met GroenerGroeien.nl naar jaarfeest ondersteunde ansichtkaarten. Ook vrijeschool geïnspireerde producten zoals jaarfeest mantels / speelcapes en kaarsen maak pakketten zijn bij GroenerGroeien te koop. Met een verjaardag pakket haal je de basis in huis voor een vrijeschool geïnspireerde verjaardag!

Oermensjes

Oermensjes is de groengoed webshop voor jou en je kind. Je vindt er alles voor je seizoenstafel, houten speelgoed en natuurlijke verzorgingsproducten.