Ginger Fairy

In de webshop van Ginger Fairy vind je bewuste & natuurlijke producten voor groot & klein, maar ook producten voor het bewust leven met de jaarfeesten en de seizoenen. Kijk eens rond in de webshop of kom gezellig eens langs in de showroom.

De Beeldernis

Bij Ingeborg van de Beeldernis kun je terecht voor o.a. Natuurcoachkaarten, ansichtkaarten en geboortemandala’s. De natuurcoachkaarten kunnen gebruikt worden als je inzicht wilt in je eigen ontwikkeling, maar ook ingezet worden door leerkrachten en coaches.

Anna’s atelier

Bij Anna’s Atelier kun je terecht voor bijzonder illustratiewerk. Zoals persoonlijk ontworpen geboortekaartjes, een uitgebreide collectie ritmekaarten, sfeervolle pedagogische producten, schilderijen, wenskaarten en nog veel meer!

Eentje van Margo

EentjevanMargo maakt met veel liefde en aandacht illustraties, naaldvilt creaties en houten accessoires.In iedere creatie van EentjevanMargo zit een beetje liefde. Hiermee wordt de wereld steeds een beetje mooier.

VOLOP dierenkracht kaarten en verhalen

VOLOP praktijk voor remedial teaching, huiswerkbegeleiding en dierenkracht kaarten en verhalen. De dierenkracht kaarten in combinatie met de verhalen geven kinderen (en volwassenen) meer inzicht in onderwerpen als gevoelens, gedachten, aandacht, overprikkeling, zelfvertrouwen, kwaliteiten en nog veel meer. Zowel in een Nederlandse als Engelse versie verkrijgbaar.

De grote wolf

De Grote Wolf is dé houten speelgoed winkel van Eindhoven. De winkel heeft een uitgebreid en wisselend assortiment met duurzaam houten kwaliteitsspeelgoed, knutselmateriaal, prentenboeken, prachtige geïllustreerde ansichtkaarten en handgemaakte producten van lokale ondernemers. Omdat wij vinden dat houten speelgoed een tweede speelleven verdient staat in de winkel een groot aanbod tweedehands en gerepareerd houten speelgoed.