Happy to share

Jouw fijne plek om een pure betekenisvolle verrassing naar een dierbare te sturen. Zomaar, als steun of om te vieren. Elk cadeau vertelt een prachtig verhaal voor een mooiere wereld. Altijd met liefde en natuurlijke materialen ingepakt.

Regenboogschaap

Regenboogschaap is het duurzame antroposische warenhuis en showroom in Ede. Wij verkopen wollen- zijden, alpaca en katoenen kleding, hobbymaterialen, speelgoed, boeken en nog veel meer.

Tangible spirit

Bij mij in de winkel kun je terecht voor mineralen/edelstenen en vind je er ook mijn uit natuurlijk materiaal gemaakte producten waaronder sieraden en mooie geschenkjes. Verder geef ik begeleiding/behandelingen op energetisch gebied en kun je workshops bij mij volgen.

Troost en geluk

Gepersonaliseerde altaars en Troost & Geluks geschenken. Bijzondere second life producten om je altaar in te richten.

Ginger Fairy

In de webshop van Ginger Fairy vind je bewuste & natuurlijke producten voor groot & klein, maar ook producten voor het bewust leven met de jaarfeesten en de seizoenen. Kijk eens rond in de webshop of kom gezellig eens langs in de showroom.

Kleine duimpjes

Dé webshop voor natuurlijk ouderschap! Bij ons vindt je alles voor het jonge gezin.

Makaya shop

Bij Makayashop is duurzaamheid belangrijk. Daarom hebben we een selectie van geweldige producten die kwaliteit voorop stellen zodat ze lang mee gaan.Onze producten zijn allemaal gemaakt in Europa om de ecologische voetprint te verkleinen.

Lot Bouwes

Lot Bouwes is een verhalenverteller. Ze schrijft gelaagde gedichten en illustreert mysterieuze sprookjes. In haar webshop vind je zelfgemaakte boeken, prenten voor op de seizoenstafel, kristallen en gedichten. Ook voor een persoonlijk gedicht of een unieke illustratie ben je hier bij het goede adres. Alles wordt duurzaam en met veel aandacht voor de aarde geproduceerd.

Nooni en Neik

Hier vind je de sprookjesachtige producten van Nooni en Neik. Zo vind je er kabouters, viltsculpturen en kabouterhuisjes van Nooni Design en de sfeervolle zoutsteenlichtjes en lampen, seizoenstafel figuren en prachtige sieraden van Neik.