Welkom bij VrijeSchool-Markt.nl! Wij waarderen je interesse in onze gemeenschap van makers, gebruikers en scholen. Heb je vragen, suggesties, of wil je graag deel uitmaken van onze groeiende community? Neem gerust contact met ons op!

Voor makers

Ben je een gepassioneerde maker of verkoper van unieke Vrije Schoolproducten en wil je graag jouw site en expertise op deze site delen? Wij nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen via e-mail. Stuur een bericht naar maker@vrijeschool-markt.nl met een korte introductie van jezelf en jouw producten. We kijken ernaar uit om meer over jou te horen en VrijeSchool-Markt.nl zo nog vollediger te maken.

Voor gebruikers

Heb je vragen, ideeën, of wil je op welke manier dan ook bijdragen aan deze site? Stuur ons dan een e-mail. Als gebruiker kun je jouw ervaringen delen, suggesties doen voor verbeteringen, of wellicht heb je interessante verhalen die de Vrije Schoolgemeenschap kunnen inspireren. Wij horen het graag dus neem gerust contact met ons op via gebruiker@vrijeschool-markt.nl.

Voor vrije scholen

Vrije Scholen zijn het kloppende hart van onze gemeenschap, en we nodigen jullie van harte uit om contact met ons op te nemen. Of je nu een bijzonder evenement wilt aankondigen, informatie wilt delen over jouw school, of als je graag de markten van jouw school wilt tippen voor op onze agenda en een apart nieuwsbericht, wij delen het graag. Gebruik dit formulier om je markt direct aan te melden. Wil je gewoon even contact of zie je andere mogelijkheden om de vrije schoolgemeenschap beter te verbinden? Stuur jouw bericht naar vrijeschool@vrijeschool-markt.nl en we kijken ernaar uit om samen iets moois neer te zetten.

Adverteren op VrijeSchool-markt.nl

Voor informatie over adverteren op onze site, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via adverteren@vrijeschool-markt.nl. Laat ons weten hoe jij jouw producten of diensten in de schijnwerpers zou willen zetten op VrijeSchool-Markt.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.