In gesprek met Kelly, van Atelier Olliez – Kinderkleding

Ontdek het verhaal achter Atelier Olliez en de passie van Kelly voor het maken van unieke, handgemaakte kinderkleding. Lees hoe duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staan in haar werkwijze. Laat je inspireren door haar kleurrijke creaties en maak kennis met haar visie op comfortabele, vrolijke kleding voor kinderen.

Passie voor de bij – Het verhaal van Imkerij Kuipers

Duik in de wereld van Imkerij Kuipers, waar traditie en innovatie elkaar ontmoeten in de biodynamische bijenteelt. Tina Kuipers deelt haar unieke benadering en de lessen die wij van bijen kunnen leren. Laat je inspireren door haar verhaal en passie voor educatie.

In gesprek met Ineke van Kruidien

Ontmoet de vrouw achter Kruidien: Ineke Sprenkels-Mulder deelt haar passie voor kruidengeneeskunde en duurzaam leven in een inspirerend interview

In gesprek met Annelien van Uitgeverij Haas

Ontdek de geheimen achter de unieke creaties van een illustrator en psycholoog die kunst en empathie verweeft. In dit interview onthult ze o.a. de bronnen in haar werk en de bijzondere plek die ansichtkaarten innemen in haar hart.

In gesprek met Monique van Hippe Wolfjes

Ontdek hoe Monique Knegt’s passie voor duurzaamheid en creativiteit tot Hippe Wolfjes leidde, een webshop gespecialiseerd in kleurrijke, duurzame Scandinavische kinderkleding. Van geschiedenis en communicatie tot een toegewijde moeder met een oog voor biologisch gecertificeerde, tijdloze kleding, Monique deelt haar reis en visie.