Natuurlijk bij Sanne

Welkom bij Natuurlijk bij Sanne, de shop voor handgemaakte cadeauartikelen. Ik maak zelf pittenzakken, sensorybags, pipbags, speelrijst en senorybottles. Maar daarnaast zijn ook speciale verzoekjes welkom zoals bijvoorbeeld upcyclen van stof, rol-etui of verkleedcapes.

Kabata

Onder mijn label Kabata. Tactile Treasures. maak ik unieke duurzame cadeau’s en decoraties van natuurlijke en ‘pre-loved’ materialen. Vrije school onderwijs van mijn kinderen biedt er veel inspiratie voor.

Juultjes world

Handgemaakte kabouterboeken, een huisje voor kabouters tussen je boeken met een klein lichtje.

Janne Kusters ontwerp

Natuurlijke interieurobjecten door Janne Kusters, zoals de unieke vilten wandlampen. De wol krijgt een wonderlijke warme gloed zodra de led aangaat. Bekijk ook de producten Weideblik en Equinox vaas c.q. kandelaar. Cadeaus voor iedere gelegenheid.

Cutwerk

De (naam)stekers van Cutwerk zijn een mooie persoonlijke aanvulling voor je jaarring of seizoenstafel. Een steker met de naam van je kind, de seizoenen of een geboortesteen zijn onmisbaar tijdens de viering van speciale gebeurtenissen in het leven.

Zazivi Viltcreaties

Zazivi Viltcreaties maakt wolvilten figuren voor elk seizoen en jaarfeest op de seizoenstafel. Daarnaast maken we windlichten, traktaties en houten speelhuisjes.

Het schaap met houten poten

Marianne maakt o.a. (verjaardags)kroontjes & mini speelkleden van wol en houten plankjes voor kaart, kaars en ander moois!

Houten jaarwiel by_Wybrich

Met dit houten jaarwiel haal je je de seizoenen in huis! De beweegbare gouden wijzer wijst je de weg; het jaar rond. Een sfeervol item voor je woonkamer, seizoenstafel of de kinderkamer. Getekend en gedrukt op fsc-gecertificeerd hout. Elke houten wijzer wordt met de hand geschuurd en beschilderd. En: met liefde verpakt en voorzien van een klein cadeautje om de seizoenen nóg meer kleur te geven.

Troost en geluk

Gepersonaliseerde altaars en Troost & Geluks geschenken. Bijzondere second life producten om je altaar in te richten.

Mooivilt

MooiVilt levert balletjes, zelfmaakpakketten, lappen en kant en klare producten aan winkels/scholen en consumenten. Alles uitsluitend met de hand gemaakt en vervaardigd van 100% wol in Fairtrade ateliers in Nepal.

Fantastic gifts shop

Fantastic Gifts Shop biedt u Woolart: handgemaakte seizoentafelfiguren & wandkleden van 100% sprookjeswol! Toys: (houten) speelgoed, (ECO) knuffels, prentenboeken, sleutelhangers en nog veel meer leuke cadeautjes! Gifts: trendy cadeaus voor jong & oud. Van duurzame bamboe bekers, shoppers, magnetische boekenleggers tot handige gadgets!

Eentje van Margo

EentjevanMargo maakt met veel liefde en aandacht illustraties, naaldvilt creaties en houten accessoires.In iedere creatie van EentjevanMargo zit een beetje liefde. Hiermee wordt de wereld steeds een beetje mooier.

Treasure box

Ik ontwerp en maak hoogwaardige producten, waarvan ik hoop dat ze mensen blij maken. Hier vind je handgemaakte, fijne houten producten die met liefde en oog voor detail gemaakt zijn.

RAM huidenhandel

RAM huidenhandel en artikelen, kunst. We verkopen warme wollige wintervachten. pantoffels, handschoenen en wanten enzo…