Kruidien

Kruidenworkshops, wildpluk en biologische, handgemaakte producten uit de natuur.

Imkerij Kuipers

Wij zijn al ruim 50 jaar een biologisch dynamische imkerij. Naast verkoop van honing en andere bijenproducten geven wij les op scholen en voorlichting voor volwassene over de imkerij, bijen en andere insecten en biodiversiteit.

Natuurlijk bij Sanne

Welkom bij Natuurlijk bij Sanne, de shop voor handgemaakte cadeauartikelen. Ik maak zelf pittenzakken, sensorybags, pipbags, speelrijst en senorybottles. Maar daarnaast zijn ook speciale verzoekjes welkom zoals bijvoorbeeld upcyclen van stof, rol-etui of verkleedcapes.

Schaapje Schaapje

Schaapje schaapje… verkoopt die heerlijke wolletjes, die zo fijn omhullend zijn voor jouw gezin en jezelf. We hebben veel mooie kleurtjes, goede sokken en pantoffels voor alle leeftijden. Een goed basislaagje van (biologische) merinowol zorgt voor goede weerstand en je hebt het er nooit te warm of te koud in!

Ginger Fairy

In de webshop van Ginger Fairy vind je bewuste & natuurlijke producten voor groot & klein, maar ook producten voor het bewust leven met de jaarfeesten en de seizoenen. Kijk eens rond in de webshop of kom gezellig eens langs in de showroom.

Kleine duimpjes

Dé webshop voor natuurlijk ouderschap! Bij ons vindt je alles voor het jonge gezin.

Oermensjes

Oermensjes is de groengoed webshop voor jou en je kind. Je vindt er alles voor je seizoenstafel, houten speelgoed en natuurlijke verzorgingsproducten.

Makaya shop

Bij Makayashop is duurzaamheid belangrijk. Daarom hebben we een selectie van geweldige producten die kwaliteit voorop stellen zodat ze lang mee gaan.Onze producten zijn allemaal gemaakt in Europa om de ecologische voetprint te verkleinen.