Fantastic gifts shop

Fantastic Gifts Shop biedt u Woolart: handgemaakte seizoentafelfiguren & wandkleden van 100% sprookjeswol! Toys: (houten) speelgoed, (ECO) knuffels, prentenboeken, sleutelhangers en nog veel meer leuke cadeautjes! Gifts: trendy cadeaus voor jong & oud. Van duurzame bamboe bekers, shoppers, magnetische boekenleggers tot handige gadgets!

Paul Vens – muziek en boeken

De liefde voor de natuur en alles wat leeft komt tot uitdrukking in Paul’s werk, zijn muziek en boeken. Nieuw is zijn boek “De Kastanjeboom Verhalen” en de CD “De Kastanjeboom Liederen”

VOLOP dierenkracht kaarten en verhalen

VOLOP praktijk voor remedial teaching, huiswerkbegeleiding en dierenkracht kaarten en verhalen. De dierenkracht kaarten in combinatie met de verhalen geven kinderen (en volwassenen) meer inzicht in onderwerpen als gevoelens, gedachten, aandacht, overprikkeling, zelfvertrouwen, kwaliteiten en nog veel meer. Zowel in een Nederlandse als Engelse versie verkrijgbaar.

Heidi Hillebrand

Intuïtief geïllustreerde kaarten verbonden met verschillende seizoenen en belevingsthema’s zoals moed, liefde, vriendschap, licht (in de duisternis), kleurkracht en zachtheid.Daarnaast de heerlijke verhalenbundel ‘Stef & Lotje vieren de jaarfeesten’ geschreven door Tessie Strijdonk en geïllustreerd door Heidi Hillebrand.

Kleine duimpjes

Dé webshop voor natuurlijk ouderschap! Bij ons vindt je alles voor het jonge gezin.

Kleur en zijde

Zachte omhullende zijden mutsjes en petjes, kunstzinnig handgeschilderde zijden sjaals, openend speelgoed, alles met liefde en aandacht gemaakt: dat is Kleur & Zijde!

De boekenmand

Ik verkoop 2e hands, maar mooie prentenboeken van oa Christofoor, Lemniscaat, De Vier Windstreken en andere goede kinderboeken. Omdat De boekenmand 1000 volgers heeft, is het tijd voor feest! Daar hoort een cadeautje bij en daarom kosten alle boeken tot het einde van het jaar €3,95. Vanaf 5 boeken verzend ik gratis.

De grote wolf

De Grote Wolf is dé houten speelgoed winkel van Eindhoven. De winkel heeft een uitgebreid en wisselend assortiment met duurzaam houten kwaliteitsspeelgoed, knutselmateriaal, prentenboeken, prachtige geïllustreerde ansichtkaarten en handgemaakte producten van lokale ondernemers. Omdat wij vinden dat houten speelgoed een tweede speelleven verdient staat in de winkel een groot aanbod tweedehands en gerepareerd houten speelgoed.

Marrion muziek

De cimbaal of melodieharp is een prachtige manier om kennis te maken met muziek. Je volgt de noten op de kaart die onder de snaren ligt en zo speel je vanzelf een liedje. Met veel plezier heb ik een serie boekjes gemaakt. Van liedjes voor de seizoenen tot traditionals en klassieke muziek.

De boekentas

deboekentas.nl verkoopt licht beschadigde én nieuwe boeken van bekende uitgevers zoals Christofoor en Gottmer. Dit zijn boeken met een krasje, deukje of gevouwen bladzijde. Deze zijn nét niet goed genoeg voor verkoop in de winkel, maar wel ideaal voor onze webshop!

Lot Bouwes

Lot Bouwes is een verhalenverteller. Ze schrijft gelaagde gedichten en illustreert mysterieuze sprookjes. In haar webshop vind je zelfgemaakte boeken, prenten voor op de seizoenstafel, kristallen en gedichten. Ook voor een persoonlijk gedicht of een unieke illustratie ben je hier bij het goede adres. Alles wordt duurzaam en met veel aandacht voor de aarde geproduceerd.

Uitgeverij Haas

Bij Uitgeverij Haas vind je ansichtkaarten en prentenboeken van Annelien van Daalen. Zij maakt illustraties en schrijft verhalen. De natuur en de seizoenen komen steevast in haar werk terug, met aandacht voor sfeer en detail.