Vossebos

Bij Vossebos vind je duurzame seizoenstafel producten, speelgoed en (verkleed)kleding. Alle producten worden met veel liefde hand gemaakt. Er zijn het jaar rond shopupdates bij (jaar)feesten en seizoenen. Het aanbod is dus steeds wisselend, verrassend en uniek.

De kleine vliegenzwam

Handgemaakte seizoentafel producten die je het jaar rond kunt neerzetten. Kleurrijk, creatief en sfeervol.

Kabata

Onder mijn label Kabata. Tactile Treasures. maak ik unieke duurzame cadeau’s en decoraties van natuurlijke en ‘pre-loved’ materialen. Vrije school onderwijs van mijn kinderen biedt er veel inspiratie voor.

Janne Kusters ontwerp

Natuurlijke interieurobjecten door Janne Kusters, zoals de unieke vilten wandlampen. De wol krijgt een wonderlijke warme gloed zodra de led aangaat. Bekijk ook de producten Weideblik en Equinox vaas c.q. kandelaar. Cadeaus voor iedere gelegenheid.

Cutwerk

De (naam)stekers van Cutwerk zijn een mooie persoonlijke aanvulling voor je jaarring of seizoenstafel. Een steker met de naam van je kind, de seizoenen of een geboortesteen zijn onmisbaar tijdens de viering van speciale gebeurtenissen in het leven.

Zazivi Viltcreaties

Zazivi Viltcreaties maakt wolvilten figuren voor elk seizoen en jaarfeest op de seizoenstafel. Daarnaast maken we windlichten, traktaties en houten speelhuisjes.

Het schaap met houten poten

Marianne maakt o.a. (verjaardags)kroontjes & mini speelkleden van wol en houten plankjes voor kaart, kaars en ander moois!

Houten jaarwiel by_Wybrich

Met dit houten jaarwiel haal je je de seizoenen in huis! De beweegbare gouden wijzer wijst je de weg; het jaar rond. Een sfeervol item voor je woonkamer, seizoenstafel of de kinderkamer. Getekend en gedrukt op fsc-gecertificeerd hout. Elke houten wijzer wordt met de hand geschuurd en beschilderd. En: met liefde verpakt en voorzien van een klein cadeautje om de seizoenen nóg meer kleur te geven.

Troost en geluk

Gepersonaliseerde altaars en Troost & Geluks geschenken. Bijzondere second life producten om je altaar in te richten.

Het Wolfeetje

Het Wol Feetje maakt bezielde producten voor de seizoenstafel en de kinderkamer. De afbeeldingen van onze wolschilderijtjes vormen het hart van onze collectie producten. Een bijzonder product in onze collectie is de Toverlamp waarbij de wol illustraties zacht en magisch tot leven komen in het licht. Waldorf geïnspireerd, bewegen onze producten mee met de seizoenen en de natuur.

Houtspel

Al meer dan 10 jaar is Houtspel hét adres voor duurzaam houten speelgoed en houten knutselmaterialen waar je gewoon blij van wordt! Met de hand vervaardigd en gekleurd, origineel van vorm en uitstekend van kwaliteit zijn onze speerpunten.

Atelier de MarLijn

Ik ontwerp en verkoop viltpakketten en patroonbladen. Ook maak ik kant en klare seizoenstaferelen, poppen, knuffels en meer.

Ginger Fairy

In de webshop van Ginger Fairy vind je bewuste & natuurlijke producten voor groot & klein, maar ook producten voor het bewust leven met de jaarfeesten en de seizoenen. Kijk eens rond in de webshop of kom gezellig eens langs in de showroom.

Fantastic gifts shop

Fantastic Gifts Shop biedt u Woolart: handgemaakte seizoentafelfiguren & wandkleden van 100% sprookjeswol! Toys: (houten) speelgoed, (ECO) knuffels, prentenboeken, sleutelhangers en nog veel meer leuke cadeautjes! Gifts: trendy cadeaus voor jong & oud. Van duurzame bamboe bekers, shoppers, magnetische boekenleggers tot handige gadgets!

Eentje van Margo

EentjevanMargo maakt met veel liefde en aandacht illustraties, naaldvilt creaties en houten accessoires.In iedere creatie van EentjevanMargo zit een beetje liefde. Hiermee wordt de wereld steeds een beetje mooier.