Atelier Olliez

Bij Atelier Olliez maak ik unieke, handgemaakte kleurrijke kinderkleding, die lekker zit en van goede kwaliteit is.

Bij het maken van de kleding let ik erop dat het makkelijk aan te trekken is en lekker zit. Hiervoor gebruik ik goede kwaliteit duurzame stoffen.

Vossebos

Bij Vossebos vind je duurzame seizoenstafel producten, speelgoed en (verkleed)kleding. Alle producten worden met veel liefde hand gemaakt. Er zijn het jaar rond shopupdates bij (jaar)feesten en seizoenen. Het aanbod is dus steeds wisselend, verrassend en uniek.

Regenboogschaap

Regenboogschaap is het duurzame antroposische warenhuis en showroom in Ede. Wij verkopen wollen- zijden, alpaca en katoenen kleding, hobbymaterialen, speelgoed, boeken en nog veel meer.

Hippe Wolfjes

Hippe Wolfjes is de webshop voor kleurrijke duurzame Scandinavische kinderkleding. De kleding is gemaakt van biologisch katoen, is tijdloos en betaalbaar. De stoffen zijn heerlijk zacht en zitten comfortabel: fijn om uren in te spelen! Voor jongens & meisjes & genderneutraal vanaf maat 50 t/m 164.

Schaapje Schaapje

Schaapje schaapje… verkoopt die heerlijke wolletjes, die zo fijn omhullend zijn voor jouw gezin en jezelf. We hebben veel mooie kleurtjes, goede sokken en pantoffels voor alle leeftijden. Een goed basislaagje van (biologische) merinowol zorgt voor goede weerstand en je hebt het er nooit te warm of te koud in!

Preloved kidswear

De nieuwe, ontspannen en duurzame manier van kinderkleding shoppen. Kinderkleding ruiltas in Eindhoven door ons samen, voor ons samen.

AW ecoprint en viltwerk

Ik verkoop natuurlijk geverfde eco print shawls, zowel zijde als wol. Kijk voor mooie kado’s op mijn website.

De Heelvrouw

Unieke handgevilte warme omslagdoeken van biologische wol en zijde.

Mooivilt

MooiVilt levert balletjes, zelfmaakpakketten, lappen en kant en klare producten aan winkels/scholen en consumenten. Alles uitsluitend met de hand gemaakt en vervaardigd van 100% wol in Fairtrade ateliers in Nepal.

Kleine duimpjes

Dé webshop voor natuurlijk ouderschap! Bij ons vindt je alles voor het jonge gezin.

Kleur en zijde

Zachte omhullende zijden mutsjes en petjes, kunstzinnig handgeschilderde zijden sjaals, openend speelgoed, alles met liefde en aandacht gemaakt: dat is Kleur & Zijde!

RAM huidenhandel

RAM huidenhandel en artikelen, kunst. We verkopen warme wollige wintervachten. pantoffels, handschoenen en wanten enzo…

Oermensjes

Oermensjes is de groengoed webshop voor jou en je kind. Je vindt er alles voor je seizoenstafel, houten speelgoed en natuurlijke verzorgingsproducten.

Makaya shop

Bij Makayashop is duurzaamheid belangrijk. Daarom hebben we een selectie van geweldige producten die kwaliteit voorop stellen zodat ze lang mee gaan.Onze producten zijn allemaal gemaakt in Europa om de ecologische voetprint te verkleinen.