Hoi, ik ben Elmar Jansen, mede-eigenaar van Houtspel.nl, waar ik samen met Margriet al ruim 13 jaar duurzaam en handgemaakt houten speelgoed verkoop. Samen hebben we onlangs vrijeschool-markt.nl overgenomen. Hoe kwamen we hier? Nou, vanuit onze webwinkel kwamen we in aanraking met antroposofie en de vrijeschool-markten. Tijdens de pandemie is vrijeschool-markt.nl opgericht door Fiona als ondersteuning voor de kleine makers en nu zij wilde stoppen met deze website, besloten wij het stokje over te nemen om de website met een frisse start voort te zetten.

Duurzaam spelen en creatieve ontwikkeling: Een frisse start

Bij Houtspel.nl draait het niet alleen om speelgoed verkopen, maar ook om hoe kinderen ermee spelen. We geloven dat eenvoudige houten figuren of ingewikkelde blokkensets niet alleen plezier brengen, maar ook bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Creativiteit, motorische vaardigheden, en het omgaan met uitdagingen zijn slechts bijproducten van een goede speelsessie.

Vrijeschool-markt.nl: Meer dan een handelsplaats

Na de overname van vrijeschool-markt.nl willen we het platform met een soortgelijke gedachte nieuw leven inblazen. Met toevoegingen zoals een blog/nieuwssectie en individuele pagina’s voor marktaanbieders (en evt ook vrijescholen) hopen we meer interactie te stimuleren. Het doel is niet alleen om een handelsplaats te zijn, maar ook om een levendige omgeving te creëren waar vrijescholen, marktaanbieders en bezoekers samenkomen en elkaar versterken.

Een uitnodiging voor samenwerking en ontmoeting

We hopen niet alleen aanbieders en bezoekers te verbinden, maar juist ook vrijescholen actiever te betrekken. Onze visie? Vrijescholen en makers zijn nog teveel als eilandjes die we graag samenbrengen tot een nieuw continent van ideeën en samenwerking. We planten het zaadje en laten de rest organisch groeien. Samen bouwen we aan een frisse start voor vrijeschool-markt.nl.

Een nieuw hoofdstuk voor vrijeschool-markt.nl

Met de overname van vrijeschool-markt.nl beginnen we een nieuw hoofdstuk. Natuurlijk blijft het introduceren van de makers belangrijk maar hiernaast staan ook onze toewijding aan duurzaamheid, creativiteit en het samenbrengen centraal. We nodigen je uit om de vernieuwde marktplaats te ontdekken, waar spelen, leren en verbinden samenkomen. Ook zouden we het geweldig vinden om ook jou blog hier te kunnen publiceren.

Welkom op de vernieuwde vrijeschool-markt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *